interklima logo

Είμαστε το εξουσιοδοτημένο service της εταιρίας INTERKLIMA παρέχοντας πλήρη υποστήριξη και πληθώρα αξιόπιστων λύσεων για όλη την γκάμα των προιόντων της. 

hanbell

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση, τον έλεγχο, την επισκευή και την αποκατάσταση βλαβών  σε screw συμπιεστές HANBELL - COMER . 

FIROGENIS LOGO

Η επιχείρηση είναι το εξουσιοδοτημένο service της εταιρίας ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ, υιοθετεί ένα επαγγελματικό σύστημα εξυπηρέτησης πελατών που περιλαμβάνει παροχή πληροφοριών συμβουλευτικού χαρακτήρα και παροχή υπηρεσιών υποστήριξης.

CAREL  logo eliwell print   3 dixell   danfoss logo1   JOHNSON CONTROL  

Αναλαμβάνουμε την επίλυση προβλημάτων ηλεκτρονικών ελεγκτών, σε θέματα βλάβης, ρυθμίσεων, αντικατάστασης λόγω καταστροφής η κατάργησης του παλαιού ελεγκτή.

Η TotalControl από το 1995 εδρεύει στον Πειραιά με κύρια δραστηριότητα τον κλιματισμό με εξειδίκευση στις εγκαταστάσεις - συντηρήσεις - επισκευές κεντρικού κλιματισμού κτιριακών εγκαταστάσεων όπως νοσοκομεία / ξενοδοχεία / δημόσιες υπηρεσίες / κτίρια γραφείων καθώς και στην πώληση των επιμέρους κλιματιστικών ανταλλακτικών.

Η TotalControl από το 2006 είναι Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης επισκευής & πώλησης ανταλλακτικών των οίκων COMER - HANBELL - VENCO - HAUTEC και των ελληνικών εργοστασίων ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ & INTERKLIMA.

Το 2007,η TotalControl, κατέχει την Πιστοποίηση EN ISO 9001:2000 του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας από την TUV RHEINLAND HELLAS Α.Ε

Η TotalControl από το 2010 εως και σήμερα δραστηριοποιείται ως Τεχνικός Υποστήριξης & κύριος Προμηθευτής Ανταλλακτικών στον τομέα της Ναυτιλίας με εξειδίκευση την Επισκευή Ηλεκτρονικών Συστημάτων και την Παροχή Προϊόντων & Ανταλλακτικών προσαρμοσμένων στις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις στον κλάδο της Ναυτιλίας.

Bizter service

 

Η επιχείρηση, με την τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και την χρήση των προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας επώνυμων οίκων, αναλαμβάνει οπουδήποτε στην Ελλάδα , γρήγορα, υπεύθυνα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, σας παρέχει επαγγελματική καθοδήγηση και εξυπηρέτηση για την πλήρη  βελτιστοποιήση του κλιματιστικού σας συστήματος.  

Υπογραμμίζουμε την ανάγκη συντήρησης των κλιματιστικών συστημάτων,η οποία  διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την οικονομικότερη λειτουργία τους, καθώς επιτυγχάνει την μειώση της κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με την απόδοση τους καθώς επίσης και οι ανάγκες αντικαταστάσεις εξαρτημάτων που θα απαιτηθούν από φυσιολογική φθορά μειώνονται στο ελάχιστο.

Αντίθετα αν δεν τηρηθεί το πρόγραμμα συντήρησης , μεγιστοποιείται η πιθανότητα επισκευής και αντικατάστασης των μερών του μηχανήματος σε μικρά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα την αύξηση των δαπανών , που μπορούν να φθάσουν μέχρι και το κόστος αλλαγής του , καθώς και την πιθανή παραμονή του μηχανήματος για μεγάλο διάστημα εκτός λειτουργίας.

Η ζήτηση από την αγορά για αξιόπιστο after sales service κάθε χρόνο αυξάνεται ραγδαία. Κάθε χρόνο προστίθενται σε λειτουργία χιλιάδες καινούργια κλιματιστικά διαφόρων μεγεθών και τα ήδη υπάρχοντα εγκατεστημένα μηχανήματα κάθε μέρα και πιο πολύ καταπονούνται και απαιτούν υποχρεωτική συντήρηση για την σωστή τους λειτουργία.

Η επιχείρηση προβλέποντας αυτή την αύξηση και μη θέλοντας να ακολουθήσει το παράδειγμα της υπόλοιπης αγοράς η οποία εγκαταλείπει τον πελάτη μετά την πώληση, έχει ενισχύσει το τμήμα After Sales Service επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει.

- Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για την βέλτιστη καταγραφή και την άμεση ανταπόκριση κλήσεων των πελατών της στις παραγγελίες ανταλλακτικών.

- Αποθέματα (stock) ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα.

- Τεχνική τηλεφωνική υποστήριξη. Ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε τεχνικός όπου και να βρίσκεται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, για άμεση υποστήριξη σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα.

- Συμβόλαια συντήρησης ειδικά διαμορφωμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη. Χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και διαμορφώνοντας το σωστό πρόγραμμα συντήρησης που απαιτείται , εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα κάλυψης 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Η περιοδική φροντίδα της εγκατάστασης με τακτικές και προγραμματισμένες επισκέψεις αποτρέπει την εμφάνιση σοβαρών βλαβών και μειώνει το λειτουργικό κόστος εξασφαλίζοντας στον πελάτη πάνω από όλα ένα "υγιές κτίριο".Στους πελάτες του προγράμματος συμβολαίου προσφέρονται τα εξής πλεονεκτήματα :

  • - προγραμματισμένες επισκέψεις προληπτικής συντήρησης
  • - απεριόριστες έκτακτες επισκέψεις
  • - άμεση ανταπόκριση του συνεργείου
  • - άμεση προτεραιότητα απάντησης των κλήσεων.